Στην παραλία με το μωρό: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Μας ρωτάτε αν τα Attipas φοριούνται και το καλοκαίρι;

Ναι! Είναι ακόμα πιο πρακτικά το καλοκαίρι

Καταρχήν είναι αποκλειστικά για μωρά;

Τα παπουτσάκια Attipas είναι ειδικά σχεδιασμένα για μωρά και τα πρώτα τους βήματα, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέχρι περίπου την ηλικία των 3 ετών. Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι να μεγαλώσει το ποδαράκι του παιδιού (26 νούμερο και πάνω) ή μέχρι απλά να μην του αρέσουν πια. Είναι διαθέσιμα σε νούμερα από 19 έως 25,5 και σε πολλά σχέδια και χρώματα για αγοράκια & κοριτσάκια.

Είναι ευρέως γνωστό ότι η καλύτερη επιλογή για τη γρήγορη και σωστή ανάπτυξη των παιδικών πελμάτων είναι η βάδιση με γυμνό πόδι, ώστε εξασκούν τα δαχτυλάκια τους και τους μύες της καμάρας, ώστε να αναπτύξουν μεγαλύτερη δύναμη και ισορροπία.

Δεν είναι πολύ ζεστά για το καλοκαίρι;

Όχι, έχουν σόλα με τρύπες στο κάτω μέρος που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί μέσα στο παπούτσι. Η κάλτσα τους είναι βαμβακερή με αποτέλεσμα να αναπνέουν τα ποδαράκια του παιδιού. Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι για να προστατεύονται τα πόδια των παιδιών στην θερμή άμμο, στο γρασίδι αλλά και στην παιδική χαρά και τα διάφορα παιχνίδια που μπορεί να ανεβάζουν θερμοκρασία.

  

Μου λέτε πως ακριβώς μιμούνται το ξυπόλητο περπάτημα; 

Είναι σχεδιασμένα για να προσομοιάζουν το ξυπόλυτο περπάτημα που είναι ο πιο φυσικός τρόπος περπατήματος. Η βάδιση με γυμνό πόδι εξασκεί τα δαχτυλάκια και τους μύες της καμάρας των ποδιών των μωρών, ώστε να αναπτύξουν μεγαλύτερη δύναμη και ισορροπία. Τα Attipas με αυτόν τον σχεδιασμό τους τους ενθαρρύνουν την σωστή βάδιση & ανάπτυξη όταν το παιδί μαθαίνει να κάνει τα πρώτα του βήματα. Είναι ανατομικά, αντιολισθητικά, ελαφριά και εύκολα στη χρήση ενώ τα συνιστούν οι ποδίατροι για τα πρώτα βήματα. Μπορείτε να διαβάστε ακόμα περισσότερα εδώ.

Κάνουν για την παραλία και το νερό;

Ναι, τα Attipas εξαιτίας του εργονομικού σχεδιασμού τους επιτρέπουν να μπαίνει και να βγαίνει το νερό πολύ εύκολα ενώ ταυτόχρονα μπαίνει μέσα ελάχιστη άμμος. Αυτό είναι πλεονέκτημα γιατί έτσι δεν δημιουργούνται κοκκινίλες και ερεθισμοί στα πόδια των παιδιών από την τριβή της άμμου με το παιδικό δέρμα.

Χρησιμοποιήστε τα  στην παραλία γιατί προστατεύουν από την θερμή άμμο αλλά ταυτόχρονα μπορούνε και να βραχούνε. Δεν γλιστράνε και είναι  κατάλληλα για περπάτημα σε βότσαλα, φύκια ή το κοντινό εστιατόριο χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε άλλα παπούτσια.

Κάνουν και για την πισίνα;

Είναι τα πλέον ιδανικά παπουτσάκια για πισίνα γιατί διαθέτουν ειδική αντιολισθητική σόλα και έτσι τα μωρά ή τα παιδικά μπορούν να παίξουν γύρω από την πισίνα ξέγνοιαστα και με ασφάλεια. Κι αν αποφασίσετε να κολυμπήσουν δεν χρειάζεται να τα βγάλετε. Το νερό μπαίνει και βγαίνει πολύ εύκολα, δεν βαραίνει το κολύμπι  ενώ στεγνώνουν γρήγορα όπως ακριβώς μία κάλτσα.

Γιατί είναι τόσο μεγάλα μπροστά;

Ο σχεδιασμός των παπουτσιών Attipas στο μπροστινό μέρος είναι τέτοιος ώστε να επιτρέπει στα ποδαράκια του μωρού ή παιδιού να αναπτυχθούν σωστά αφήνοντας χώρο για τα δαχτυλάκια του. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρουν άνεση στο βάδισμα και ασφαλή πρώτα βήματα.

Χωράνε σε μια τσέπη ???? ;

Τα Attipas είναι τόσο ελαφριά κι εύκαμπτα που χωράνε σε κάθε τσάντα μέχρι και στην τσέπη του μπαμπά! Μπορείτε εύκολα να τα έχετε μαζί σας και σαν δεύτερο ζευγάρι παπουτσιών σε περίπτωση που τα χρειαστείτε ή να τα χρησιμοποιείτε μόνο για παιχνίδι στην παραλία και μετά να τα βγάλετε. Προσφέρουν στο μωρό ασφαλές βάδισμα και κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη.

Πως πλένονται;

Τα βρεφικά παπούτσια Attipas πλένονται εύκολα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς όσες φορές θέλετε. Στεγνώνουν γρήγορα όπως ακριβώς μία απλή κάλτσα. Δεν χρειάζεται να τα πλένετε μετά από κάθε χρήση απλά βάλτε τα στο πλυντήριο μόλις λερωθούν. Εναλλακτικά μπορούν να πλυθούν και στο χέρι ή απλά να ξεπλυθούν από το αλάτι ή το χλώριο.

Πως καθαρίζω την άμμο από μέσα;

Καθαρίζονται εύκολα και από την άμμο του καλοκαιριού. Αρχικά τινάξτε με το χέρι σας ότι άμμο έχουν μέσα τα παπούτσια, στη συνέχεια μπορείτε με τα δάχτυλα σας να αφαιρέσετε από ότι άμμο έχει παραμείνει. Εναλλακτικά γυρίστε την κάλτσα (μέσα-έξω) και καθαρίστε την άμμο με ένα μαλακό βουρτσάκι.

Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στην παιδική χαρά και στον παιδότοπο;

Ναι, το μπροστινό τους μέρος που είναι και πιο σκληρό προσφέρει ασφάλεια στα πόδια του μωρού ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα και τους επιτρέπει να παίζουν όσες ώρες θέλουν.

Φορέστε τα Attipas και στον παιδότοπο αντί για κάλτσες. Εξασφαλίστε ασφαλές παιχνίδι και ότι το παιδάκι σας δεν θα γλιστρήσει σε κάποια επιφάνεια με την αντιολισθητική σόλα να τα προστατεύει πάντα.

Τα παπούτσια Attipas μυρίζουν;

Μερικά μωράκια/παιδιά ιδρώνουν λίγο περισσότερο από τα άλλα όπως ακριβώς συμβαίνει και στους ενήλικες. Καθαρίστε τα Attipas συχνότερα και αερίστε τα καθημερινά, για να αποφύγετε τυχόν δυσοσμία. Προμηθευτείτε και ένα 2ο ζευγάρι για να τα αλλάζετε.  Προαιρετικά χρησιμοποιήστε ειδικές σόλες για την κακοσμία και κόψτε τις στο κατάλληλο σχήμα για να ταιριάζουν στα παπούτσια.

Κάθε πότε αλλάζουν νούμερο παπουτσιού τα παιδιά;
Πότε να αγοράσω τα πρώτα του παπουτσάκια;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories