Συστάσεις ποδιάτρου

Ως γονέας θέλω πάντα να παίρνω σωστές αποφάσεις για τα παιδιά μου και ως ποδίατρος θέλω να βλέπω όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν το παιδί μαθαίνει να περπατά για πρώτη φορά, τα παραδοσιακά παπούτσια μπορεί να επηρεάσουν τα πόδια του, τοποθετώντας ένα εμπόδιο μεταξύ του ποδιού και του εδάφους, το οποίο μπορεί να δυσχεράνει την ικανότητά του να περπατά φυσικά, και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη μετέπειτα ζωή του.

Τα σκληρά και βαριά παπούτσια μπορεί να «εκπαιδεύσουν» τα πόδια να αναπτυχθούν κατά τρόπο αφύσικο. Είναι πολύ καλύτερο να έχεις παπούτσια που προστατεύουν τα πόδια του νηπίου που μεγαλώνουν, χωρίς να είναι πολύ ογκώδη ή βαριά.

Αυτός είναι ο λόγος που όλοι εμείς της ποδιατρικής ανακαλύψαμε με ενθουσιασμό τα παπούτσια Attipas, τα οποία προσφέρουν στα βρέφη και τα νήπια που αρχίζουν να περπατούν προστασία για τα πόδια τους, ενώ ενθαρρύνουν παράλληλα την υγιή ανάπτυξη με την πιο κοντινή επαφή στο έδαφος.

Θα συνεχίσουμε να συστήνουμε τα παπούτσια Attipas ως τέλεια για τα βρέφη που ξεκινούν να περπατούν και τα νήπια που μεγαλώνουν με γρήγορους ρυθμούς.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories