Η ιστορία των Attipas

Η εταιρεία Wildcat Co., LTD που ιδρύθηκε το 2004 είναι ένας κατασκευαστής λειτουργικών παπουτσιών για βρέφη και νήπια. Η Wildcat Co., LTD, η οποία αναπτύσσεται καθημερινά, έχει σήμερα δύο βασικά προϊόντα, τα οποία περιλαμβάνουν τα λειτουργικά παπούτσια για νήπια Attipas και τους εξατομικευμένους πάτους παπουτσιών Acti-Fit. Η Attipas λανσαρίστηκε το 2011 μετά από 7 έτη σχολαστικής έρευνας και εξέλιξης, σε  συνεργασία με το κέντρο κινητικής ανάπτυξης του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ. Ο σχεδιασμός των παπουτσιών Attipas βασίζεται σε κινητικές και φυσικο-δυναμικές δοκιμές του βαδίσματος των νηπίων.

Τα καλτσοπαπουτσάκια Attipas βοηθούν στη σωστή βάδιση των νηπίων κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση του ποδιού. Τα παπούτσια Attipas ενθαρρύνουν τη γνωστική ανάπτυξη επιτρέποντας στα βρέφη και τα νήπια να αισθάνονται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Η Attipas διορθώνει το πρότυπο βάδισης των νηπίων κατανέμοντας ομοιόμορφα την πίεση σε ολόκληρη τη σόλα. Η Attipas κατάφερε να εισάγει στην αγορά ένα παπούτσι, το οποίο έχει δοκιμαστεί για να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία σχεδιασμού και λειτουργικότητας.

Αυτά τα εξαιρετικά ελαφριά παπούτσια μπορούν να φορεθούν και να αφαιρεθούν πολύ εύκολα, όπως ακριβώς γίνεται με τις κάλτσες. Μικρές τρύπες στη σόλα απελευθερώνουν τη θερμότητα και σε αυτό οφείλεται η ικανότητα του παπουτσιού να αναπνέει (διεθνής πατέντα).

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλή, άνετα παπούτσια για μωρά σε ολόκληρο τον κόσμο και να κάνουμε το Attipas ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στον τομέα των παπουτσιών για βρέφη και νήπια.

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories