ΕΠΙΣΤΟΡΦΕΣ

ΕΠΙΣΤΟΡΦΕΣ

Ελπίζουμε να είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας. Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερών με την απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή μπορεί να γίνει απευθείας στο φυσικό μας κατάστημα ή μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς. Σε περίπτωση αποστολής το κόστος το επιβαρύνεστε εσείς.

Τα παπούτσια πρέπει να επιστρέφονται χωρίς σημάδια και μέσα στο κουτί τους. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιείτε το κουτί των παπουτσιών ως προστατευτική συσκευασία κατά την επιστροφή τους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα είδη που επιστρέφονται χωρίς το κουτί τους ή σε ένα κατεστραμμένο κουτί δεν μπορούν να γίνουν δεκτά.

Αν θέλετε μια επιστροφή ή μια ανταλλαγή, στείλτε μας ένα email στο info@attipas.gr

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:

5 MONKEYS

Τριπτολέμου 17, Βάρη, 16672, Ν.Αττική, (+30) 2109656589

 

 

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ακόμα την παραλάβετε, θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο info@attipas.gr ή και τηλεφωνικα στο (+30) 2109656589, προκειμένου να προχωρήσουμε στην ακύρωση της παραγγελίας σας πριν την αποστολή της.
Αφού λάβουμε το μύνημά σας θα σας αποστείλουμε ενα email που θα επιβεβαιώνει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Παρακαλώ σημειώστε ότι ενδεχεται να μην δύναται να ακυρώσετε την παραγγελία εφοσον έχει γίνει η εκκίνηση της αποστολής και το δέμα είναι στο στάδιο μεταφοράς. Σε αυτήν την περίπτωση αφού το παραλάβεται θα πρεπει να πρεπει να κάνετε επιστροφή.
  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
  • partner logo
Added To Cart!