Πάμε διακοπές μαζί με τα Attipas!

Πάμε διακοπές μαζί με τα βρεφικά και παιδικά παπούτσια Attipas!

Είτε προγραμματίζετε μια σύντομη απόδραση είτε πολυήμερες διακοπές με το παιδί, η σωστή οργάνωση είναι πολύ σημαντική υπόθεση! Γιατί, όσο πιο οργανωμένο και «μελετημένο» είναι το περιεχόμενο της βαλίτσας των διακοπών, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να περάσετε πραγματικά ήρεμα και ξεκούραστα. Και, φυσικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλετε μέσα είναι τα βρεφικά και παιδικά παπούτσια Attipas!

Τα ιδανικά βρεφικά και παιδικά παπούτσια για τις διακοπές

Οι διακοπές είναι συνώνυμο της ελευθερίας -όπως άλλωστε και τα παπούτσια Attipas που επιτρέπουν στο παιδί να περπατάει άνετα, εξασκώντας τα δαχτυλάκια και τους μύες της καμάρας, σαν να ήταν ξυπόλυτο!

Είναι ελαφριά και ξεκούραστα και γι’ αυτό τέλεια για πολύωρα ταξίδια με το αυτοκίνητο ή το αεροπλάνο, όπου επιπλέον υπάρχει η πιθανότητα τα ποδαράκια του παιδιού να πρηστούν, οπότε χρειάζεται παπούτσια που δεν τα περιορίζουν. Επίσης, τα βρεφικά και παιδικά παπούτσια  Attipas είναι αντιολισθητικά και βοηθούν ακόμα και τα μωρά που τώρα αρχίζουν να περπατάνε να κάνουν πιο σταθερά τα πρώτα τους βήματα -με άλλα λόγια, ό,τι πρέπει για τα ατελείωτα πηγαινέλα μέσα σε πλοία ή τρένα.

Επειδή τα βρεφικά και παιδικά παπουτσάκια Attipas φοριούνται τόσο μέσα στο σπίτι ή το ξενοδοχείο όσο και έξω στην παραλία, το πάρκο, πάνω στην καυτή άμμο ή και μέσα στο νερό, είναι το μόνο ζευγάρι που θα χρειαστείτε στις διακοπές σας. Κι αν λερωθούν, πλένονται και στεγνώνουν γρήγορα -χωρίς κανένα φόβο να φθαρούν ή να χαλάσουν. Αυτό που μάλλον θα σας δυσκολέψει είναι να διαλέξετε μόνο ένα από τα δεκάδες υπέροχα σχέδια Attipas! Αλλά ακόμα κι αν θελήσετε να πάρετε μαζί σας περισσότερα, θα πιάσουν ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας γιατί είναι μαλακά και εύκαμπτα!

Η σόλα κατασκευάζεται από 100% μη τοξικά υλικά και το πάνω μέρος κατασκευάζεται από βαμβάκι. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία παραγωγής, στη διαδικασία κατασκευής δεν χρησιμοποιούνται επικίνδυνα υλικά, κόλλες ή φορμαλδεΰδη (Πιστοποίησης TÜV Germany).

Τι άλλο θα χρειαστείτε

Πάρτε μαζί σας μια ευρύχωρη τσάντα που θα φροντίσετε να την εξοπλίσετε με όλα όσα χρειάζεται το μωρό για τις καλοκαιρινές του βόλτες ή το μπάνιο του στη θάλασσα, όπως:

Πάνες, μωρομάντιλα, κρέμα για τους ερεθισμούς.

Σακούλες για τις λερωμένες πάνες.

Θήλαστρο και μπιμπερό (αν θηλάζετε).

Πιπίλες στις αποστειρωμένες θήκες τους.

Σαλιάρες.

Θερμός (για να φτιάξετε το γάλα του, ή για να βάλετε δροσερό νερό).

Ένα μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό.

Ένα ποτηράκι που δεν στάζει.

Φαρμακείο με θερμόμετρο, αντιπυρετικά, κρέμα για τσιμπήματα ή εγκαύματα, αντηλιακό.

Καπέλο για τον ήλιο.

Τα αγαπημένα παιχνίδια του μωρού.

Μια ελαφριά κουβέρτα αγκαλιάς.

Δύο αλλαξιές ρούχα και κάποιο ελαφρύ ζακετάκι.

Επίσης, μερικά αντικείμενα που είναι οικεία στο μωρό -όπως ένα βιβλίο, ένα σεντονάκι, το νυχτερινό φωτάκι κ.λπ.- θα το βοηθήσουν να προσαρμοστεί πιο εύκολα στο χώρο όπου θα μείνετε τις ημέρες των διακοπών σας.  Και, φυσικά, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας του παιδιού ή/και την κάρτα ασφάλισης για την πιθανότητα να χρειαστείτε ιατρικές υπηρεσίες όσο θα ταξιδεύετε.

βρεφικα παιδικα παπουτσια

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Γιατί πρέπει να αφήνουμε τα παιδιά να περπατούν ξυπόλυτα;
Κάθε πότε αλλάζουν νούμερο παπουτσιού τα παιδιά;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories