Attipas, παπούτσια για τον παιδικό σταθμό!

Μας ρωτάτε αν τα Attipas ???? είναι κατάλληλα για τον παιδικό σταθμό;

 

Ναι! Προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια, υγιεινή κι ευκολία

Τα καλτσοπαπουτάκια Attipas είναι ιδανικά για τους εσωτερικούς χώρους του παιδικού σταθμού, για το σπίτι της γιαγιάς και για κάθε περίσταση που θέλετε να τα έχετε μαζί σας για γρήγορη χρήση. Ειδικά για την χρήση στον παιδικό σταθμό σας προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα & ευκολία:

Είναι άνετα, ελαφριά και με τον ειδικό τους σχεδιασμό προστατεύουν τα μικρά ποδαράκια από γωνίες και μικρο-χτυπήματα που μπορεί να έχουν τα παιδιά παίζοντας μεταξύ τους. Τα παιδιά φορώντας τα νοιώθουν σαν το σπίτι.

Είναι ανατομικά κι αντιολισθητικά και υποστηρίζουν την σωστή βάδιση και στήριξη των ποδιών σε κάθε δραστηριότητα, ενώ τα συστήνουν και οι ποδίατροι. Δεν θα σκέφεστε αν θα γλιστρήσει το παιδάκι σας ή θα του φύγουν οι παντόφλες στην διάρκεια της ημέρας του στον παιδικό σταθμό.

Φορώντας Attipas τα παιδιά έχουν την αίσθηση του ξυπόλητου περπατήματος.  Επιπλέον έχουν την άνεση να τρέχουν και να παίζουν με ασφάλεια και σταθερότητα. Και το ανέμελο παιχνίδι είναι διαπιστωμένο ότι συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος και της ισορροπημένης ανάπτυξης τους.

Καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα, κάτι που το έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη την φετεινή χρονιά με τους κινδύνους κορονοϊού. Σας προτείνουμε 2 τρόπους που θα σας βολέψουν ιδιαίτερα:

Τον γρήγορο τρόπο όπου μπορείτε να κάνετε μια express απολύμανση απλά ψεκάζοντας τις σόλες στα Attipas σας με αντισηπτικό σπρέι. Το κάτω μέρος των παπουτσιών Attipas είναι από ειδικό υλικό.

Τον κανονικό με πλύσιμο στο πλυντήριο ή στο χέρι. Τα Attipas θα στεγνώσουν σε μερικές ώρες μόνο. Σε αντίθεση με άλλα παπουτσάκια που είναι από δέρμα ή άλλο υλικό και δεν μπορύν να πλυθούν σχολαστικά με νερό και σαπούνι, τα Attipas  είναι τα μοναδικά παπούτσια για παιδιά προσχολικής ηλικίας που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο όσες φορές θέλουμε,  διατηρώντας την ποιότητα τους και όλα τα χαρακτηριστικά τους ασφαλείας.

Διπλώνονται και πιάνουν ελάχιστο χώρο. Μπορείτε είτε να αφήσετε ένα δεύτερο ζευγάρι στον παιδικό σταθμό ή να τα πηγαινο-φαίρνετε στην τσαντούλα του παίδιού. Πιάνουν ελάχιστο χώρο και τα παιδιά αισθάνονται σαν το σπίτι όταν τα φορούν. Και βέβαια χωράνε σε όλες τις μαγικές, τσάντες της μαμάς ακόμα και τις πιο μικρές.

 

Attipas παντού!

 

Τα Attipas κάνουν δεν είναι μόνο παπούτσια για τον παιδικό σταθμό αλλά και για εξωτερικούς χώρους. Μας προσφέρουν υγιεινή κι ασφάλεια ώστε να μην μεταφέρουμε μικροοργανισμούς ή στοιχεία του κορονοϊού μέσα στο σπίτι. 

 

Μπορούμε να τα φορέσουμε στο παιδί και στην παιδική χαρά αλλά και σε πολυσύχναστους χώρους , όπως εμπορικά κέντρα, παιδότοπους κλπ ξέροντας ότι μπορούμε είτε να τα απολυμάνουμε γρήγορα είτε να τα πλύνουμε στο πλυντήριο ακόμα και καθημερινά αν το θέλουμε. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι είναι απολύτως καθαρά κάθε φορά που τα φοράει.

Δείτε όλη την συλλογή και διαλέξτε τα δικά σας!

 

 

 

 

Attipas | Το ιδανικό πασχαλινό δώρο για τα βαφτιστήρια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories